Najczęściej kupowane

  • Torebka worek i plecak 5 w 1 czerń+ czerwień
    Four In One-12

    czarna- czerwona kropkowana Multifunkcjonalny plecak- torebka o dużej...

    109 zł
  • Torebka  - plecak 2w1  czerń z szachownicą
    Two In One-23

    czarna z kapturem w szachownice Niewielki plecak sprawdzi się...

    79 zł
  • Torebka damska model: A-1 czerwona kropka
    TA1-20

    czerwona kropkowana- czerń Torebka szczególnie ceniona przez kobiety...

    90 zł
  • Torebka damska model: A-1 ciemny szary pik
    TA1-13

    ciemnoszara pikowana- czerń Torebka szczególnie ceniona przez kobiety...

    90 zł
  • Listonoszka z klapką RUDA raportówka
    GoSkin-06

    ruda Klasyczna listonoszka w nieco oldschoolowym stylu. Dobra cena...

    90 zł
  • Torebka - Plecak 2w1 czerń z dodatkiem czerwieni
    Two In One-26

    czarna z czerwonym kropkowanym kapturem Niewielki plecak sprawdzi się...

    79 zł

POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU INTERNETOWEGO

StylowaTorebka.pl

1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych, zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych

osobowych. Wszyscy pracownicy sklepu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie

przetwarzania danych osobowych.

2. Administratorem Danych Osobowych jest: TR Group- Paweł Kowalewski NIP 5711643551, REGON 281606288 wpisaną do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej (CEIDG) prowadzonej przez ministra właściwego ds. gospodarki.

Dane osobowe w sposób fizyczny przechowywane są na serwerach firmy: H88 S.A. ul. Franklina Roosevelta 22, 60-829 Poznań, NIP: 782-262-21-68, KRS: 0000612359. Kapitał zakładowy spółki: 215 228,00 PLN w całości wniesiony.

Dostawa towaru w naszej firmie dokonywana jest za pomocą firm zewnętrznych InPost i GSL które, mają dostęp do adresu dostawy oraz telefonu kontaktowego naszego klienta.

GSL

General Logistics Systems Poland Sp. z o.o. z siedzibą przy ul. Tęczowej 10, w Głuchowie, 62-052 Komorniki

InPost

InPost sp. z o. o. z siedzibą w Krakowie (30–552), ul. Wielicka 28

3. W naszym sklepie zbieramy następujące dane osobowe:

    Imię i nazwisko — podczas składania zamówienia będziesz proszony o podanie swojego imienia i nazwiska, potrzebnych do wysłania Ci zamówienia i uzyskania możliwości kontaktu z Tobą.

    Adres zamieszkania — jest nam potrzebny do wysyłki zamówionego towaru.

    Nr telefonu — powiadamiamy SMS-em o wysłaniu towaru. Czasami też dzwonimy w celu potwierdzenia zamówienia lub w przypadku nieoczekiwanych zdarzeń, jak np. brak towaru w magazynie, jednocześnie proponując korzystne rozwiązanie.

    Adres e-mail — poprzez e-mail wysyłamy potwierdzenie zamówienia oraz kontaktujemy się z Tobą. Jeżeli zostałeś subskrybentem naszego newslettera, będziemy wysłać do Ciebie informację handlową raz, dwa razy w miesiącu.

    Adres — informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w internecie, takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych), wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych — do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).

    Cookies — nasz sklep wykorzystuje technologię cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.

4. Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:

    Jeżeli chcesz dokonać zakupu w naszym sklepie internetowym poprzez dokonanie rejestracji oraz założenia konta.

    Jeśli dokonujesz zakupu w naszym sklepie bez logowania; po realizacji zamówienia usuwamy z naszej bazy wszelkie dane mogące zidentyfikować Twoją osobę (imię, nazwisko, adres, nr telefonu, adres e-mail). Pozostaje tylko dokument sprzedaży przechowywany na potrzeby fiskalne.

    Jeżeli chcesz zostać subskrybentem usługi newsletter, tj. chcesz być informowany o ciekawych wydarzeniach i ofertach handlowych. Przystąpienie jest dobrowolne i w każdej chwili możesz zrezygnować z korzystania z usługi.

5. Każdy Użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie

chce korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakichś

względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych, masz prawo

do ich usunięcia lub niekorzystania z naszego serwisu.

6. Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również

danych poufnych, jak numery Twoich kart kredytowych czy dane dostępu do Twojego

konta bankowego.

7. Zgodnie z Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. (RODO) masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu korzystaj z właściwych zakładek serwisu internetowego lub prześlij e-mail na adres sklep@stylowatorebka.pl